Povratak
Objavljeno 03.05.2023.

Nove HUOJ Grand PRix nagrade

Našu kolekciju nagrada proširili smo s dvije nove! U jakoj i brojnoj konkurenciji za nagradu Grand Prix koju dodjeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću, naši projekti Europski klimatski pakt i 75 godina Podravke osvojili su bronce.

Europski klimatski pakt osvojio je broncu u kategoriji za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, u regionalnoj i lokalnoj samoupravi i ustanovama. U sklopu inicijative Europski klimatski pakt, koju u 27 zemalja EU-a provodi Europska komisija, u Hrvatskoj su u suradnji s kolektivom Graffiti na gradele i svjetskom organizacijom za zaštitu prirode WWF Adria oslikani murali na školama u četiri grada i održane radionice za mlade s ciljem podizanja svijesti o klimatskim promjenama i pozivanja na borbu protiv ovog globalno rastućeg problema.

Projekt obilježavanja 75 godina Podravke također je osvojio broncu, u kategoriji Grand PRix za integriranu kampanju. Podravkina 75. godišnjica obilježena je u godini brojnih globalnih izazova koji su utjecali i na hrvatsko gospodarstvo te građane. U takvim okolnostima odabran je drugačiji način obilježavanja velike obljetnice – umjesto uobičajenih proslava, internih i vanjskih, donesena je odluka da se obljetnica obilježi prenamjenom sredstava za proslave u posebnu, novčanu nagradu zaposlenicima. Dodatno, snažno su se komunicirale investicije koje se realiziraju u punom opsegu usprkos negativnim okolnostima, dok su donacijske aktivnosti usmjerene prema socijalnim samoposlugama. Tvrtka je 75 godina svojeg poslovanja obilježila i nizom aktivnosti usmjerenih potrošačima pod nazivom „Dobar okus daleko se čuje, kad kuhaš sa srcem“.